We helpen jouw business digitaal groeien

Advertising

Van search en display, tot Shopping feeds en remarketing.

Social Media

Van social strategie tot contentplanning. Wij zorgen voor een grotere brand awareness op sociale media.

Dashboards

Meten is weten. Weten is ook rapporteren. Google Tag Manager opent daarbij heel wat deuren.

Professionele WordPress websites

Meer en meer mensen gaan online op zoek naar info over je bedrijf. Als onderneming vertaal je dus best jouw idee, product of dienst naar een digitale oplossing. Een website is het ideale uitstalraam voor jouw merk.

Referenties

We maken zaken waar we trots op zijn, en onze klanten ook.

Advies nodig?

People love what we do

Interesse in hoe we jouw business kunnen helpen? Dan gaan we hier graag dieper op in tijdens een verkennend gesprek. We helpen je graag verder!

Tim is een échte online marketeer. Hij heeft een scherpe, analytische geest die ons vaak helpt tijdens het opzetten van campagnes. Daarnaast werkt hij nauwgezet en heeft hij een kritische kijk op ieder project. Hij denkt vaak twee stappen vooruit en beschikt over een brede marketingkennis. Een onmiskenbare meerwaarde voor het ganse team, al was het maar voor zijn flauwe humor op blauwe maandagen. Topcollega!

Sigrid Spaas

Tim was een gedreven trainee die bij mij een volledige digitale marketingopleiding volgde. Gedurende zijn opleiding maakte hij zeer verdiend de transitie van marketingmedewerker naar digital marketingmanager bij zijn werkgever. Tim weet een gezonde dosis kritisch denken te combineren met creativiteit, probleemoplossend denken en een onaantastbaar goed humeur. Ook al is hij een harde werken en snelle student, er is steeds tijd voor een goede babbel, grappige opmerking of kritische noot, waarbij hij steeds erg diplomatisch uit de hoek komt. Bovenal is Tim een fijn mens, waarmee het goed samenwerken is.

Dimitri Claerbout

Webdesign

Digital Division

WordPress built with ❤️ by Digital Division. Digitale oplossingen op maat voor jouw onderneming.