WooCommerce webshop op maat

De populariteit van WordPress en de vele mogelijkheden van WooCommerce heeft ervoor gezorgd dat WooCommerce ondertussen uitgegroeid is tot een van de populairste systemen om een webshop mee te bouwen.

De plugin is oorspronkelijk gemaakt door Woothemes. Dit was een bedrijf dat veel deed met thema’s en WordPress plugins. Sinds 2015 is Woothemes samen met alle werknemers overgenomen door Automattic, het bedrijf achter WordPress. We kunnen dus wel stellen dat WooCommerce in goede handen en een mooie toekomst tegemoet gaat.

WooCommerce webshop op maat

WooCommerce is flexibel

WooCommerce kan je gebruiken voor het verkopen van zowel fysieke als digitale producten, als zelfs diensten zoals afspraken en boekingen. De code zit prima in elkaar en kan aangepast worden naargelang de wensen van de klant. Omdat het open-source software betreft creëert het een grote flexibiliteit om een volledige webwinkel naar je hand te zetten.

Betalingsmodule

Een belangrijk onderdeel van de webwinkel is de betalingsmodule. U wilt immers dat de klanten makkelijk en snel kunnen afrekenen. Er zijn verschillende betalingsmethodes die wij voor u kunnen toevoegen aan de webshop. Gebruikelijke opties zijn Bancontact en Creditcard.

Voor het afhandelen van online betalingen kunt u gebruikmaken van betalingsproviders als Mollie of Sisow, die wij zullen integreren in uw webshop. Elke betalingsmethode brengt andere kosten per transactie in rekening. Het is aan u welke betalingsmogelijkheden u aan uw klant wilt aanbieden.

Verzendtools

De verzendtool van SendCloud helpt webshops groeien, door het verzendproces te optimaliseren. Door de integratie met WooCommerce kunnen webwinkels hun volledige verzend- en retourproces automatiseren en pakketten wereldwijd versturen. Van het combineren van verzendopties in de check-out en het verhogen van conversie, het printen van verzendlabels, het versturen van klantnotificaties tot aan het verwerken van Europese retouren. PostNL heeft met MyParcel een alternatief voor SendCloud.

Open Source

Naast WordPress gebruiken we WooCommerce voor webshops en Yoast Plugin om je SEO te optimaliseren.

Webshop op maat van jouw bedrijf

Wil je producten online verkopen? Dan is e-commerce vaak de beste oplossing. Het succes van je webshop is van veel meer afhankelijk dan enkel je producten. Naast het bouwen van een webshop op maat, helpen we ook graag met het uitstippelen van jouw digitale strategie om zo verder te groeien!

    Webdesign

    Digital Division

    WordPress built with ❤️ by Digital Division. Digitale oplossingen op maat voor jouw onderneming.